Wie zijn wij?

Sjoerd Zijlstra, Dirk Vellema & Leo Verstoep

Wij zijn een no nonsense administratiekantoor met hetzelfde dienstenaanbod als een accountantskantoor, maar met een voordeliger prijskaartje. Wij hebben geen duur kantorennetwerk en kunnen zo onze overheadkosten laag houden. Onze slogan is: voordelige totaal-oplossingen voor het MKB.

Onze klanten zijn hoofdzakelijk MKB-ondernemers. Tevens bedienen wij een aantal non-profit organisaties. Wij geven gehoor aan de specifieke behoeften van onze klanten en leveren totaal-oplossingen van goede kwaliteit. Indien nodig wordt hierbij gebruik gemaakt van ons netwerk van bijvoorbeeld accountants, belastingadviseurs en notarissen.

Wij vormen een professionele, platte organisatie met korte verbindingslijnen. Zo kunnen wij onze klanten snel, flexibel en doeltreffend van dienst zijn. Ook geldt bij ons: afspraak is afspraak.

Op deze manier zijn wij een betrouwbare partner en willen wij bouwen aan een persoonlijke en langdurige relatie met onze klanten. Wij nemen uw administratieve lasten uit handen, zodat u zicht kunt richten op ondernemen.

In 1993 startte Leo Verstoep het administratiekantoor L.C. Verstoep Bedrijfsadministraties. Vanaf 2000 is het kantoor gehuisvest op de Ravellaan in Utrecht. In 2004 werd dat Administraties Salarissen Belastingen Utrecht B.V.
In 2023 hebben Dirk Vellema en Sjoerd Zijlstra het bedrijf overgenomen.

Als u meer wilt weten over onze dienstverlening belt u dan 030-2760140 of vul het formulier in voor een persoonlijk en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Reageren is niet mogelijk