Disclaimer

Deze website heeft als doel om u kennis te laten maken met de diensten van Administraties Salarissen Belastingen Utrecht B.V. (ASB Utrecht) en om algemene informatie te verstrekken. De informatie is niet bedoeld als advies. Hiervoor raden wij u aan contact met ons op te nemen. Op alle werkzaamheden zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Aan de samenstelling van deze website is veel zorg besteed. Desondanks kan het voorkomen dat bepaalde informatie niet (meer) actueel of juist is. ASB Utrecht aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade als gevolg van het gebruikmaken van de informatie en / of documenten op de website.

Deze website kan hyperlinks bevatten naar websites van derden, die niet door ASB Utrecht gecontroleerd en / of onderhouden worden. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de inhoud en toepassing van de informatie op deze websites.

ASB Utrecht streeft ernaar deze website vrij te houden van computervirussen, maar kan er niet voor instaan dat deze website daarvan geheel vrij is. ASB Utrecht is niet aansprakelijk voor schade die het gebruik van deze website kan hebben voor de werking van computerapparatuur of software.

Deze website en de informatie daarop zijn beschermd door het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Daarvan mag niets worden verveelvoudigd, opgeslagen of openbaar gemaakt in welke vorm dan ook. Het gebruik is wel toegestaan voor persoonlijk en niet-commercieel gebruik of met voorafgaande schriftelijke toestemming van ASB Utrecht.

Reageren is niet mogelijk