Administraties

Wij nemen uw zorg voor de financiële administratie geheel uit handen.

Door onze jarenlange ervaring en up-to-date deskundigheid wordt uw administratie vakkundig en tegen een concurrerend tarief door ons verzorgd. Wij werken met Exact Online Boekhouden / AccountView business software en staan garant voor een duidelijke rapportage, zodat u eenvoudig inzicht heeft in de financiële positie van uw bedrijf en direct kunt reageren op veranderingen wanneer dat nodig is.

Ook is het mogelijk dat u zelf geheel of gedeeltelijk uw financiële administratie verzorgt met internetboekhouden. Wij kijken dan over uw schouder mee en zijn indien nodig uw helpdesk. Vraag hier zelf de demo aan van Exact Online Boekhouden. Om zelf een gratis proefabonnement aan te vragen kunt u hier inloggen. Na invulling van uw gegevens ontvangt u de gebruiksnaam en het wachtwoord. U kunt ook bij ons een demo of gratis proefabonnement van Exact Online Boekhouden aanvragen of kijk op onze pagina Exact Online Boekhouden.

Van de jaarcijfers uit de financiële administratie stellen wij de jaarrekening samen waarbij desgewenst een samenstellingsverklaring, beoordelingsverklaring of een accountantsverklaring kan worden verstrekt.

Wilt u meer informatie over wat wij voor u en uw financiële administratie kunnen betekenen?

Belt u dan 030-2760140 of vul het formulier in voor een persoonlijk en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Reageren is niet mogelijk